Om orkestern

 

Pyjamasorkestern är ett lekfullt, svängigt och händelserikt musikäventyr. Med sånger om superhjältar, dansande sköldpaddor och glänsande rallylådbilar är det lätt för hela familjen att dansa med.

Pyjamasorkestern består av lika många duktiga musiker som estradörer, de flesta med rötterna i Dalarna (Insjön och Leksand). Låtarna är skrivna av bandets kapellmästare Magnus Rolands. Det är mestadels lekfull pop/rock på svenska som landar väl hos både stora och små.

 

Stiko Per Larsson, som bland annat tävlade i melodifestivalen 2018, har varit trogen gästartist hos Pyjamasorkestern sedan starten. Han är ofta (inte alltid) med på konserterna och sjunger också på ett par av låtarna på Pyjamasorkesterns album.

 

Biografi

2015

Pyjamasorkestern blir till för en enda spelning på Barnteaterveckan i Leksand, men spelningen blir så lyckad och gensvaret så starkt att bandet väljer att spela in låtarna live i Mapletone studios i Västanvik, Leksand.

2016

Pyjamasorkestern släpper sin första CD och slår publikrekord när bandet fyller borggården på Hildasholm i Leksand (omkring 500 besökare enligt arrangörerna).

2017

Pyjamasorkestern släpper det självbetitlade debutalbumet Pyjamasorkestern på Spotify och ger konserter i Falun, Leksand och Insjön.

2018

Pyjamasorkestern släpper sin första musikvideo – Rallylådbil – på Youtube och ger konserter i Borlänge och Leksand.

2019

Pyjamasorkestern åker på turné med stadsfesten Putte i parken med spelningar i Karlstad och Leksand.

Sångare på debut-CD:n

Stiko Per Larsson, Anders Ragnegård, Mirjam Ragnegård, Magnus Rolands, Therese Wernersson, Oscar Juhlin, Tilda Rolands, Tilda Holgersson, Tuva Ragnegård

Barnröster: Jakob, Olivia och Simon Ragnegård

  • Vit Spotify Ikon
  • Vit Facebook Ikon
  • Vit YouTube Ikon
  • Vit iTunes ikon